Piese ORIGINALE sau aftermarket? TRACOM recomandă!

Există piese originale, piese de înaltă calitate aftermarket, piese de schimb de calitate inferioară, piese recondiționate astfel că meniul din care să alegi este unul divers. Poate fi dificil pentru clienți să decidă ce să folosească – iar aici intervine munca noastră, de consiliere pentru a ajuta în luarea alegerii alegerea potrivită.

Cele mai frecvente considerente în alegerea pieselor sunt disponibilitatea, prețul și calitatea. Prețul tinde să fie factorul decisiv pentru unii clienți, dar părțile mai ieftine nu sunt neapărat mai slabe calitativ, la fel cum părțile mai scumpe nu sunt mereu mai bune. Știi că piesele pot varia în funcție de marcă și de vehicul, iar unele componente sunt fabricate pentru a fi necesare înlocuire, în timp ce altele sunt fabricate pentru a dura. O mare parte din cunoștințele noastre se bazează pe experiența producătorilor de piese, precum și pe diferitele părți care necesită înlocuire. Această experiență este de neprețuit pentru clienții noștri.

Este important să comunicăm opțiunile și rezultatele cumpărării de componente de calitate față de piesele mai puțin costisitoare. Clienții apreciază mereu atunci când au o alegere pentru calitate în comparație cu alte alegeri mai facile. TRACOM IMPEX SRL recomandă și utilizează piesele originale de la producători.

Încercăm întotdeauna să explicăm diferențele, indiferent dacă este vorba despre materiale, unde este făcută piesa, durabilitate, garanție, riscuri, costuri pe termen lung, numele de marcă asociat cu piesa sau orice alt aspect.

În cele din urmă, clientul trebuie să decidă cu ce nivel de calitate și preț se simte confortabil însă noi oferim serviciile sub deviza calității și siguranței. Informarea, educarea și creșterea încrederii de sine sunt aspecte asupra cărora lucrăm împreună cu clientul pentru cele mai bune rezultate și cel mai profitabil deznodământ.

Service Auto Constanta Autorizat RAR

Service Auto Autorizat RAR Constanta

Lasă un mesaj

Aboneaza-te la
newsletter

Noi te vom anunta de ofertele noastre prin mail!

Accept
Setări ×
×