SIMERINGURI de la CORTECO

Fiind elemente cheie ale gamei CORTECO, solutiile de etansare CASCO ajuta operatorii de vehicule sa realizeze economii de energie de pana la 70%, in comparatie cu alte solutii de etansare traditionale.

Solutiile de etansare ale arborelui cotit CASCO au fost desvoltate de catre FST ca raspuns la cerintele unora dintre cei mai mari producatori de motoare diesel din lume. Ei au nevoie de solutii robuste de etansare care sa reuseasca sa treaca nu numai teste solicitante de anduranta, dar sa poate demonstra si o reducere substantiala a valorilor de frecare, ceea ce duce la consecinte directe si pozitive pentru consumul de combustibil.

O caracteristica de design a simeringului de caseta CASCO este un sigiliu cu o buza de cauciuc care functioneaza fara arc si functioneaza axial. Acest lucru ofera un profil flexibil si stabil, care combina doua principii cheie de etansare.

Acestea sunt:

  • Efectul de pompa si de centrifuga
  • Efectul de plutire (intre buza simeringului si contra-suprafata de lucru)

In teste (de pana la un milion de mile), combinatia acestor doua forte a fost demonstrat ca produce uzura aproape neglijabila de-a lungul unor perioade lungi de utilizare.

BENEFICII PE SCURT
* Soliditate pentru o durata de viata mai mare
* Fiabilitate chiar si in conditii extreme de lucru
* Frecare extem de redusa pentru o economie imbunatatita de combustibil

Service Auto Constanta Autorizat RAR

Service Auto Autorizat RAR Constanta

Lasă un mesaj

Aboneaza-te la
newsletter

Noi te vom anunta de ofertele noastre prin mail!

Accept
Setări ×
×