Siguranța copilului pe primul plan! Tracom execută lucrări la microbuze școlare

Nimic nu este mai presus de siguranța ta și a familiei tale. Clienții noștri cunosc foarte bine acest aspect precum și importanța de a executa lucrările într-un service profesionist și autorizat.

Cei care ne calcă pragul au siguranța și certitudinea că lucrarea executată respectă toate normele de siguranță prevăzute de legislație iar service-ul își asumă responsabilitatea legală pentru lucrări și piese din magazinul Tracom, ceea ce la service-urile neautorizate nu se întâmplă.

Printre clienții noștri care vin în mod regulat la service pentru revizii și alte lucrări se află și autorități care asigură transportul școlarilor sau preșcolarilor către instituțiile de învățământ de pe raza județului sau chiar a orașului.

Tracom Impex este un partener de încredere pentru transportatori diverși sau furnizori de servicii de transporturi speciale iar acest lucru ne asigură încrederea clădită în cei 24 de ani de experiență.

Serviciile noastre sunt prompte și sigure, așa cum îți dorești și așa cum este normal într-o societate competitivă și dezvoltată. SIGURANȚA ÎNAINTE DE TOATE este un principiu de bază al funcționării serviciilor noastre de service auto și mai mult decât atât, o considerăm condiția de bază pentru un prestator de serviciu într-un astfel de domeniu.

Mașina ta este un mecanism complex care se va bucura la noi de cea mai detaliată atenție. Te așteptăm la service-ul Tracom ca să te scutim de eventuale emoții sau îngrijorări privind starea autovehiculului recent reparat.

Service Auto Constanta Autorizat RAR

Service Auto Autorizat RAR Constanta

Lasă un mesaj

Aboneaza-te la
newsletter

Noi te vom anunta de ofertele noastre prin mail!

Accept
Setări ×
×