SCURT ISTORIC CONTITECH

Societatea pe acţiuni Continental a luat naştere în 1871, la Hanovra. Aici predecesorii noştri au produs prima anvelopă circulară pneumatică din Germania, iar inteligenţa specialiştilor a creat prima anvelopă profilată pentru autoturisme. Pornind de la aceste inovaţii, Continental a devenit lider în producerea de anvelope.

În afară de anvelope, la reputaţia companiei au contribuit şi produsele tehnice: când primul zeppelin german a decolat în iulie 1900, Continental a produs materialul de balon, cu o realizare complexă, care izolează celulele de gaz unele de altele. Noile amortizoare, realizate dintr-un amestec de cauciuc/metal, absorb şocurile şi fac deplasarea sigură şi confortabilă.

Plăcile de cauciuc compresibile pentru offset produse de noi ne-au conferit, de decenii, poziţia de lider pe pieţele internaţionale. Curelele de transmisie de putere conferă o transmisie sigură a puterii la motoare şi mai puternice.

Sistemele de suspensie pneumatică conferă vehiculelor comerciale şi pe şine o deplasare mai lină, în timp ce combustibilul şi lichidele de service din autoturism şi maşină curg prin conductele realizate de Continental. Continental este activ şi în sectorul minier: benzi transportatoare cu inimă de oţel a revoluţionat transportul materialelor în minerit.

Succesul tuturor acestor produse a condus la crearea unui grup specific în 1991, cu numele generic ContiTech.

În 2004, ContiTech AG a ajuns să fie cel mai mare producător mondial din domeniul cauciucului non tyre.

În 2008, automobilul viitorului lucrează cu soluţii marca ContiTech în ce priveşte acţionarea, interiorul, suspensia şi tehnologia fluidelor, care asigură o mobilitate susţinută.

Service Auto Constanta Autorizat RAR

Service Auto Autorizat RAR Constanta

Lasă un mesaj

Aboneaza-te la
newsletter

Noi te vom anunta de ofertele noastre prin mail!

Accept
Setări ×
×