Reparatii sisteme de aprindere auto multibrand in Constanta

Dacă mașina ta are probleme și crezi că motorul tau primește suficient aer și combustibil,cel mai probabil problema e de la sistemul de aprindere. La vehiculele tradiționale, “focul” care aprinde amestecul combustibil / aer este într-adevăr un curent electric stocat în baterie, înlocuit cu alternatorul, monitorizat de senzori și direcționat de către ECU la bujii din cilindri la momentul potrivit . Dacă ceva de-a lungul drumului nu merge bine și scânteia nu reușește să ajungă la prize, tot aerul și combustibilul din lume nu vor produce ardere în cilindri, iar autovehiculul nu va merge. Dacă motorul funcționa înainte de a muri, probabil că nu este vina bateriei, a solenoidului sau a starterului.

sistem-aprindere-tracom
service-auto-constanta

Dacă mașina ta are un sistem electronic de aprindere, este posibil ca modulul de aprindere să fie problema. Deoarece aceste vehicule au sisteme de aprindere cu consum mare de energie care funcționează la 47.000 de volți sau mai mult, vechea tehnică de a trage un cablu de distribuție sau un bujie pentru a testa o scânteie este nesigură. Indiferent dacă vehiculul are un sistem de aprindere fără distribuitor sau are o aprindere electronică, necesita o verificare profesională. Vestea bună este că aceste sisteme nu sunt nu sunt asa dse sensibile incat sa se rupa, deci probabil că nu sunt problema.

 

Dacă doar o bujie brusc funcționează defectuos, motorul va continua să funcționeze cu ceilalti cilindri. Nu va funcționa fără probleme, dar te va scoate de pe drum pana la un atelier de reparații.

reparatii-sistem-aprindere-constanta
numarul1

Dacă masina ta este un model mai vechi cu un sistem de aprindere non-electronic, poti verifica capacul distribuitorului pentru a vedea dacă scânteia ajunge de acolo în bobină și pe bujii.
La TRACOM reparam orice sistem de aprindere pentru majoritatea marcilor inclusiv: ALFA-ROMEO, AUDI, BMW, CHEVROLET, CITROËN, DACIA, DAEWOO, FIAT, FORD, HONDA, HYUNDAI, IVECO, MERCEDES, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SEAT, SKODA, TOYOTA, VOLVO, VOLSWAGEN si multe altele.
Pentru mai multe informatii si o diagnoza completa va asteptam la Service-ul nostru de pe str. Santos 25, Constanta

 

Service Auto Constanta Autorizat RAR

Service Auto Autorizat RAR Constanta