PREGĂTEȘTE-ȚI MAȘINA PENTRU TOAMNĂ!

tracom service auto - pregateste-ti masina pentru toamna

Toamna este un anotimp al schimbărilor climatice și odată cu venirea frigului sunt recomandate o serie de schimbări și verificări la mașina noastră pentru a o menține în stare bună și a realiza tranziția spre condițiile de iarnă. Tracom Service vă oferă o serie de recomandări de bază pentru această perioadă în care venirea frigului își pune amprenta asupra funcționării sau comportamentului a diverse sisteme auto.

Ca de obicei, atunci când vine frigul, primul lucru care ar trebui să ne preocupe este instalația de căldură și de dezaburire. Astfel, trebuie verificate ventilatorul cu aer cald de la parbriz şi instalaţia de la lunetă, filtrul de climă sau chiar filtrul de aer. Dacă filtrele nu sunt într-o stare bună aerul nu circulă corespunzător și este necesară schimbarea lor.

VINO ACUM LA TRACOM PENTRU O VERIFICARE GRATUITĂ A LICHIDELOR, FRÂNELOR, SUSPENSIILOR ȘI INSTALAȚIILOR DE CĂLDURĂ ȘI AER!

Toamna este un anotimp ploios și cu schimbări de temperaturi care generează ceață iar pe multe dintre “drumurile patriei” se formează și noroi. Ștergătoarele mașinii tale sunt astfel un element crucial în ceea ce presupune o bună vizibilitate la volan astfel că se recomandă înlocuirea lor, de preferat cu unele de calitate, care chiar dacă sunt mai scumpe, necesitatea lor este indiscutabilă atunci când vine vorba de vizibilitate.

Aderența pe un carosabil umed sau cu mâzgă este foarte importantă și poate avea de suferit în cazul unor suspensii deteriorate. Verifică suspensiile la service-ul nostru pentru a te asigura că mașina ta e pregătită să facă față provocărilor la drum în această toamnă.

Venirea anotimpului rece impune practic o revizie generală. După ce mașina cu toate sistemele sale componente au fost expuse unor temperaturi extreme în vară, cu călduri care dilată materialele din care sunt fabricate numeroase componente, sunt multe piese care se pot deteriora la venirea frigului. Verifică frânele la service, nivelurile lichidelor de răcire, de servodirecție, de frână și de parbriz.

VINO ACUM LA TRACOM PENTRU O VERIFICARE GRATUITĂ A LICHIDELOR, FRÂNELOR, SUSPENSIILOR ȘI INSTALAȚIILOR DE CĂLDURĂ ȘI AER!

Nu neglija partea electrică! Tracom îți recomandă și te așteaptă la o revizie generală în zilele lucrătoare ale săptămânii, până în ora 17.00.

În orice anotimp, în aer liber, cea mai expusă este caroseria care necesită și ea îngrijire în ton cu condițiile exterioare. Folosește ceară pentru protecție sau chiar și o prelată dacă nu circuli des cu ea și o lași parcată în aer liber. Grindina, noroiul, crengile căzute sau diverse depuneri nu vor mai deteriora vopseaua și tabla. Noroiul sau depunerile favorizează coroziunea porţiunilor murdare. Depunerile de noroi nu se îndepărtează prin răzuire ci se spală cu apă, fără să folosim cârpe murdare.

Fii pregătit pentru provocările de toamnă cu Tracom Service și nu ezita să treci pe la noi pentru revizie sau îmbunătățiri specifice.

Service Auto Constanta Autorizat RAR

Service Auto Autorizat RAR Constanta

Lasă un mesaj

Aboneaza-te la
newsletter

Noi te vom anunta de ofertele noastre prin mail!

Accept
Setări ×
×