Oferim garanție doar pentru piesele achiziționate de la noi

Într-o societate liberă și o piață în permanentă dezvoltare, clienții și prestatorii de servicii se caută unii pe ceilalți prin diversitatea care ține de prețuri, termeni și condiții, servicii și metode de aplicare, etc.

În service-ul auto TRACOM IMPEX SRL asigurăm un serviciu complet și exclusiv pentru desfășurarea unei activități comerciale calitative și sigure. În aceste condiții, montăm doar piesele achiziționate de client prin intermediul magazinului nostru și oferim garanție doar pentru piesele achiziționate de la noi.

Există situații în care clienții pot solicita prin comandă proprie piesele și pentru a nu exista deficiențe în comunicare, reprezentanții noștri specifică în mod clar acest aspect înaintea efectuării oricărui tip de reparație sau înlocuire de piese.

Pentru a asigura un serviciu calitativ, credibil și controlabil precum și pentru a păstra încrederea clienților și a partenerilor, TRACOM își asumă să garanteze total pentru ceea ce montează și ceea ce comandă.

Rezolvarea problemelor ce țin de garanție se vor face la Service Auto Tracom situat în șoseaua Str. Santos 25, Constanta.

Service Auto Constanta Autorizat RAR

Service Auto Autorizat RAR Constanta

Lasă un mesaj

Aboneaza-te la
newsletter

Noi te vom anunta de ofertele noastre prin mail!

Accept
Setări ×
×