EXPRIMĂ-TE ȘI CÂȘTIGĂ!

Suntem interesați în mod direct de părerea ta! Relația cu clientul este importantă și mai apropiată ca oricând. Acest lucru se întâmplă și datorită contextului tehnologic aflat în permanentă dezvoltare. Tehnologia ne ajută să comunicăm ușor și în timp real, oriunde ne-am afla și totodată ne permite un acces mai rapid și mai facil la servicii de calitate. Tracom te invită, astfel, să îți expui părerea în mod sincer despre serviciile și activitatea noastră. Vrem să evoluăm împreună ca orice business responsabil și sustenabil, astfel că tot ceea ce se derulează în acest proiect, se învârte practic în jurul clientului.

Spune-ne exact ceea ce crezi despre serviciile noastre! Vrem să îți știm părerea și apoi să te răsplătim. Tracom îți pune la dispoziție codurile QR pentru Google+ și Facebook, atât în magazinul nostru cât și online prin linkurile de mai jos.

BIT.DO/TRACOM SAU BIT.DO/TRACOMFB

tracom-piese-auto-90

 

Scanează codurile QR cu smartphone-ul, intră în rețeaua de socializare aleasă și fă o recenzie asupra serviciilor noastre. Participă la campania noastră în această primăvară și vei primi o reducere de 15 % la manopera service.

Ne dorim consolidarea unei relații de succes cu absolut toți clienții noștri. Putem începe foarte simplu prin cele câteva cuvinte pe care le așteptăm de la tine. Nu durează mult dar ne ajută să ne lămurim cum putem îmbunătăți serviciile și comunicarea cu fiecare client.

Spune-ne ce impresie ți-a lăsat modul de lucru al echipei noastre în cadrul: www.tracom.ro/service-auto-tracom

Nu uita! Părerea ta contează înainte de toate. Scanează și completează!

Service Auto Constanta Autorizat RAR

Service Auto Autorizat RAR Constanta

Lasă un mesaj

Aboneaza-te la
newsletter

Noi te vom anunta de ofertele noastre prin mail!

Accept
Setări ×
×